LI-65B0EB266C41C
top of page

Hessen Kasselstraat 6b

5615 SM Eindhoven
VERHUURD

VERHUURD

vloeroppervlakte

110 m² + 40 m²

Lagen

2

Bouwjaar

2023

Type pand

Woon-/ werkloft

Energielabel

A+++ (juli 2033

Te huur Hessen Kasselstraat 6b - Wonen en werken

Dit bijzondere woon-/werkappartement biedt een woonloft op de tweede verdieping en een werkloft op de begane grond. Het woonloft beslaat zo'n 110 m² De werkloft, van ongeveer 40 m², kan voor verschillende doeleinden worden gebruikt en het appartement beschikt ook over een eigen overdekte parkeerplaats. Het geheel heeft een moderne, industriële uitstraling en is uitstekend geïsoleerd en energiezuinig.

Kadastrale kenmerken

Opleveringsniveau kantoorruimte

Opleveringsniveau bedrijfshal

Gemeente: Gestel
Sectie: D
Nummer: 1800
Grootte: 552 m² (ged.)

BEGANE GROND - WERKLOFT:
Eigen overdekte entree met parkeerplaats, brievenbussen en intercom met camera. Centrale hal met lift en trappen naar het appartement. Ook hier is toegang tot de werkloft, een gezamenlijk toilet en een gezamenlijke binnentuin.

De werkloft is ongeveer 40 m² en kan voor verschillende doeleinden worden gebruikt, zoals atelier, kantoor, werk- of hobbyruimte. Het heeft een eigen pantry en de installaties zijn verbonden met het appartement.

EERSTE VERDIEPING - WOONLOFT:
Entree. Ruime woonkamer met openslaande deuren naar het balkon en een open keuken met vijf apparaten. Het overdekte balkon loopt over de volle breedte van de achterkant van het appartement. Verder zijn er twee grote slaapkamers, een badkamer, een apart toilet en een berging met wasmachineaansluiting. De installaties zijn verbonden met de werkloft.

Onderscheidend

Bestemming

Locatie/bereikbaarheid

• Wonen en werken binnen de ring van Eindhoven;
• Op loop en fiets afstand van het centrum;
• Toegang tot de tuin

Bestemming: Wonen en bedrijfsactiviteiten bij wonen.
Voor meer informatie kunt u het bestemmingplan raadplegen op de website www.ruimtelijkeplannen.nl

Het appartementengebouw ligt binnen de ring van Eindhoven, aan een rustige straat in de wijk Oude Spoorbaan. Het is een zeer gewilde en centrale locatie, op loopafstand van het stadscentrum met al zijn voorzieningen. De supermarkt en andere winkels en eetgelegenheden van de Hoogstraat zijn om de hoek, evenals de bushalte. Door de ligging nabij de ring zijn uitvalswegen snel te bereiken.

Btw en overdrachtsbelasting

Huur of koop voorwaarden

Zekerheidsstelling en aanvaarding

Er wordt geopteerd voor een met BTW belaste verhuur.
Indien huurder niet aan het ”90%-criterium” (aandeel belaste prestaties) voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Als dan wordt de
overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd, dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Huurtermijn: 1 jaar

Aanvaarding: september 2023

Reageren

Aalsterweg 136

5615 CJ Eindhoven

040-2065432

040-2065432

  • Facebook
  • LinkedIn

Uw bericht is succesvol verzonden!

bottom of page