LI-65B0EB266C41C
top of page

Over ons

_K2A2866.jpg

Derek van den Heuvel

Makelaar

Waar ik echt opbloei, is onder de mensen. Connecties maken en innovatieve oplossingen bedenken. Ik ben energiek, vastberaden en ga geen uitdaging uit de weg. Ondernemen en interesse in vastgoed zijn ons met de paplepel ingegoten. Ik zag deze passie niet alleen bij mijn vader Ton, maar deel deze ook sterk. Zodoende ben ik op 21 jarige leeftijd begonnen met het beleggen in aandelen en later ook in vastgoed. Het doel was ooit om samen met hem te ondernemen, mooie deals te sluiten en ons netwerk uit te breiden. Helaas niet meer samen, maar ik ga door, voor ons samen. Ik ga verder waar mijn vader gebleven was en zet ruim 15 jaar bedrijfsmakelaardij voort, met als doel Heuvel Vastgoed naar grotere hoogte te brengen. 

Kim Viguurs

Makelaar

Met ruim 20 jaar ervaring in het particulier en zakelijk vastgoed, kan ik wel zeggen dat ik van de hoed en de rand weet. Sinds 2019 breng ik mijn vergaarde kennis in de praktijk bij Heuvel Vastgoed, waardoor mijn interesse in het vakgebied en het contact met gepassioneerde ondernemers nog meer is toegenomen. Wat mij ultieme voldoening geeft is het zoeken naar een passende oplossing voor ieder vraagstuk wat op mijn pad komt. Ik krijg enorm veel energie van het zien van tevreden klanten, dat is natuurlijk waar je het voor doet! 
Nieuwsgierig naar wat ik voor u kan betekenen met betrekking tot aan- en verkoop of aan- en verhuur? Ik kom graag bij u langs voor een constructief gesprek!

Complete en betrouwbare basis voor gefundeerd vasgoedbesluit.

Heuvel Vastgoed is gespecialiseerd in de aan- en verkoop en aan- en verhuur van commercieel onroerend goed in Eindhoven en omgeving. Onze meerwaarde als bedrijfsmakelaar is onze allround vastgoedkennis. Hierdoor kunnen wij eigenaren, gebruikers en beleggers compleet begeleiden en diepgaand adviseren over alle aspecten van vastgoed(transacties) – Dankzij onze ruime ervaring, groot netwerk en regionale wortels, kennen wij het commercieel vastgoed in de regio Zuidoost-Brabant als geen ander.

bottom of page