LI-65B0EB266C41C
top of page

BEKIJK HIER ONZE

Diensten

verkoop & verhuur

‘Bij de verkoop of verhuur van uw pand komen veel zaken kijken. Derek en Kim gaan graag samen met u opzoek naar de beste invulling van uw commercieel vastgoed.’

De huidige marktomstandigheden vergen een proactieve opstelling, een goed netwerk, creativiteit, doortastendheid en marktkennis om voor u het beste resultaat te behalen.

Bij verkoop is het vertalen van de verkoopwens naar een juridisch evenwichtige koopovereenkomst een vereiste. Bij verhuur is het optimaliseren van de huurovereenkomst met opleveringsrapport van belang; u gaat immers een langdurige overeenkomst aan.

aankoop & aanhuur

‘Bij het huren of kopen van een pand spelen een groot aantal zaken een belangrijke rol. Welk pand is geschikt? Wat is uw ruimtebehoefte? Wat is de (huur)waarde? Wat zijn de gebruiksmogelijkheden? Bij Heuvel Vastgoed staat u niet alleen voor deze uitdaging. Derek en Kim begeleiden u hierin van A tot Z.

Wij gaan voor u op zoek naar het meest optimale pand, wij onderhandelen over de (huur/koop)prijs en stellen de huur- of koopovereenkomst op.

Heuvel Vastgoed kent de regio en het aanbod en kan op basis daarvan een goede huisvestingsanalyse voor u opstellen. Een professionele en persoonlijke aanpak. Dat is wat u van ons kunt verwachten. Wij zijn pas tevreden als u ook tevreden bent.

beleggingen

‘Heuvel Vastgoed begeleidt de aan- of verkoop van beleggingsobjecten, waaronder kantoren, bedrijfspanden, winkels en appartementen. Wij inventariseren, en beoordelen de kwaliteit van de huurder(s), stellen de koopovereenkomst op en werken nauw samen met fiscale adviseurs en notarissen.’

‘Wij hebben regelmatig interessante beleggingen in onze portefeuille. Heuvel Vastgoed gaat uiterst vertrouwelijk om met de belangen van aanbiedende of zoekende opdrachtgevers en publiceert niet alle objecten. In een kennismakingsgesprek informeren wij u uitgebreid  over onze rol. Betrouwbaar en accuraat.

taxaties

Profiteer van onze partnerspecialisatie in bedrijfsmatige taxaties voor commercieel vastgoed. Wij werken nauw samen met erkende experts die de unieke waarde van uw zakelijk onroerend goed begrijpen. Onze partner levert gedetailleerde en strategische taxaties die uw investering laten groeien.

Bij ons draait alles om specialisatie. Daarom werken we samen met een toegewijde partner voor taxaties, terwijl wij uitblinken in makelaardij en alles wat daarbij komt kijken. Onze partner biedt gedetailleerde en nauwkeurige taxaties, terwijl wij u begeleiden bij elke stap van het vastgoedproces. Samen zorgen we voor de beste service en resultaten die aan uw behoeften voldoen.

bottom of page