LI-65B0EB266C41C
top of page

2024, het jaar van Heuvel Vastgoed
Kim en Derek winnen de Eindhoven Business awards voor categorie Talent 2023

Beste lezers,

Het is tijd voor een terugblik op een succesvol jaar en een vooruitblik op wat komen gaat bij Heuvel Vastgoed. Het afgelopen jaar stond in het teken van groei, nieuwe samenwerkingen en erkenning. Laten we eens kijken naar de hoogtepunten en wat we kunnen verwachten in 2024.


Een Jaar van Groei en Samenwerking

Het eerste jaar van de nieuwe samenwerking tussen Derek en Kim zit erop. Het was een periode vol nieuwe uitdagingen, waarin we waardevolle relaties hebben opgebouwd en succesvolle deals hebben gesloten. Deze samenwerking heeft ons een stevig fundament gegeven voor de toekomst van Heuvel Vastgoed.


Uitbouwen in 2024

Met het fundament gelegd, kijken we uit naar verdere groei en ontwikkeling in 2024. We streven ernaar om onze positie in de vastgoedmarkt te versterken en nieuwe kansen te benutten.


Een Sterke Start van 2024

Het jaar 2024 zijn we goed begonnen. We hebben al enkele mooie nieuwe opdrachten binnengehaald en zijn verheugd te delen dat Derek is genomineerd en uiteindelijk heeft gewonnen als Talent van 2023 bij Eindhoven Business. Deze erkenning is een bevestiging van ons harde werk en toewijding.


Op Zoek naar Nieuwe Kansen

In het komende jaar zijn we op zoek naar (nieuwe) relaties die advies en begeleiding kunnen gebruiken bij het verhuren of verkopen van hun bedrijfsruimte. We staan ook klaar om te helpen bij de zoektocht naar bedrijfsruimte of kantoor voor degenen die op zoek zijn.


Bedankt voor uw voortdurende steun en vertrouwen in Heuvel Vastgoed. Samen kijken we uit naar een succesvol 2024!489 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page