top of page

Steenovens

5521 Eersel
Op aanvraag

TE KOOP

vloeroppervlakte

56.445 m²

Lagen

n.v.t.

Bouwjaar

n.v.t.

Type pand

Bouwgrond

Energielabel

n.v.t.

Te koop Steenovens - ontwikkeling

Een potentiële ontwikkelingslocatie met een directe ligging aan de A67 ter grootte van 56.445 m². De gemeente Eersel staat positief tegenover een ‘leisure’ ontwikkeling. Hierbij moet bijvoorbeeld worden gedacht aan hotel- en/of saunaontwikkelingen alsmede ten behoeve van recreatieve doeleinden.

Kadastrale kenmerken

Opleveringsniveau kantoorruimte

Opleveringsniveau bedrijfshal

Gemeente: Eersel
Sectie: H
Nummer: 331
Totale grootte: 56.445 m²

n.v.t.

n.v.t.

Onderscheidend

Bestemming

Locatie/bereikbaarheid

‘Leisure’ Ontwikkeling locatie (ruim 55.000 m²) aan de A67 en E-3 strand.

Op het perceel is het bestemmingsplan ‘Buitengebied’ van toepassing. Op het perceel rust de bestemming ‘recreatie’, met als specifieke aanduiding ‘specifieke vorm van recreatie 2’. Deze gronden zijn o.a. bestemd voor ‘recreatieve voorzieningen’ met als specificering ‘het E-3 strand’. Daarnaast dient wel rekening te worden gehouden met de hoogspanningsleiding welke over een gedeelte van het perceel loopt. Hier zijn in principe geen gebouwen of bouwwerken toegestaan, echter kan hiervoor ontheffing worden verleend.

Het object is met het eigen vervoer uitstekend bereikbaar. De op- en arfitten van de A67 (Eindhoven – Antwerpen, Eindhoven – Venlo), bevinden zich op een afstand van ca. 250 meter. Deze heeft een uitstekende verbinding met Eindhoven (ca. 11 kilometer) en Turnhout (ca. 30 kilometer – Antwerpen (ca. 70 kilometer) via de E34.

Overige informatie

Zekerheidsstelling:
Waarborgsom ter grootte van 10% van de koopsom te storten bij, of af te geven aan de notaris uiterlijk 10 dagen na ondertekening van de koopovereenkomst.

Aanvaarding:
Aanvaarding per direct.

Aanvaarding: Per direct

Reageren

Aalsterweg 136

5615 CJ Eindhoven

040-2065432

040-2065432

  • Facebook
  • LinkedIn

Uw bericht is succesvol verzonden!

bottom of page