Over ons

COMPLETE EN BETROUWBARE BASIS VOOR GEFUNDEERD VASTGOEDBESLUIT
Heuvel Vastgoed is gespecialiseerd in de aan- en verkoop en aan- en verhuur van commercieel onroerend goed in Eindhoven en omgeving. Onze meerwaarde als bedrijfsmakelaar is onze allround vastgoedkennis. Hierdoor kunnen wij eigenaren, gebruikers en beleggers compleet begeleiden en diepgaand adviseren over alle aspecten van vastgoed(transacties) – zowel bouwkundig, financieel, planologisch als ook op het gebied van taxaties, WOZ, beleggingen, financieringen, verduurzaming en onteigeningen. Dankzij onze ruime ervaring, groot netwerk en regionale wortels, kennen wij het commercieel vastgoed in de regio Zuidoost-Brabant als geen ander.
Bij Heuvel Vastgoed vindt u alle benodigde kennis en diensten onder één dak. Naast efficiency en gemak, zorgt dit voor een complete en betrouwbare basis voor een gefundeerd vastgoedbesluit.

ZEKER VAN UW ZAAK
Eigenaar Ton van den Heuvel biedt u alle knowhow en ruim 30 jaar ervaring op vastgoedgebied. Als makelaar beschikt hij over een veelzijdige basis met zijn bouwkundige- en bedrijfseconomische achtergrond. Na 17 jaar carrière gemaakt te hebben in de vastgoedsector, waaronder bij Cushman & Wakefield, vestigde hij zich in 2006 als zelfstandig bedrijfsmakelaar onder de naam Heuvel Vastgoed. Behalve allround vastgoedprofessional is Ton een betrokken, gedreven, eerlijk en rechtdoorzee persoon. Hij vertelt u wat u móét weten, zodat u altijd volledig geïnformeerd en zeker van uw zaak bent bij het beslissen over een deal. Daar maken Ton en zijn team zich sterk voor.
 
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring