Terug naar de resultaten
Te huur
Luikerweg 21 in Valkenswaard 5554 NA

Luikerweg 21

5554 NA Valkenswaard
Huurprijs € 999,59 p.m. Beschikbaar

Omschrijving

TE HUUR: COMMERCIËLE RUIMTE (DIENSTVERLENING) LUIKERWEG 21 VALKENSWAARD Representatieve commerciële bedrijfsruimte (Dienstverlening) gelegen op de begane grond aan de Luikerweg te Valkenswaard Kadastrale kenmerken: Gemeente Valkenswaard, sectie D, nummer 4761 - A1 Object: Een commerciële ruimte gelegen op zichtlocatie aan de doorgaande weg in het centrum van Valkenswaard. De indeling...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Winkelruimte Totale vloeroppervlakte 135 m² In units vanaf 135 m²
Lees meer

Omschrijving

TE HUUR: COMMERCIËLE RUIMTE (DIENSTVERLENING) LUIKERWEG 21 VALKENSWAARD

Representatieve commerciële bedrijfsruimte (Dienstverlening) gelegen op de begane grond aan de Luikerweg te Valkenswaard

Kadastrale kenmerken:
Gemeente Valkenswaard, sectie D, nummer 4761 - A1

Object:
Een commerciële ruimte gelegen op zichtlocatie aan de doorgaande weg in het centrum van Valkenswaard.

De indeling van het pand is globaal als volgt:

Begane grond
• Dienstverlenende ruimte (front ca. 7 m¹), spreekkamer/groepsruimte (ca. 37 m²), toiletgroep (2 separate toiletten), kantoor/magazijnruimte (ca. 29 m²), pantry (ca. 10 m²) tevens voorzien van achterin-en uitgang.
Totale oppervlakte circa 135 m²

Voorzieningen:
Opleveringsniveau commerciële ruimte:

• Tapijtvloer;
• Verlaagde systeemplafonds met inbouwarmaturen;
• Vrije hoogte circa 2,50 m¹;
• Pui met inzet van dubbele beglazing (frontbreedte ca. 7 meter);
• Verwarming middels radiatoren;
• Kabelgoten;
• Brandslanghaspel;
• Pantry v.v. close-in boiler, spoelbak, losse koelkast en losse vaatwasser;
• Separaat dames- en heren toiletgroep;
• Mechanische ventilatie;

Omgeving:
Het object is gelegen aan de Luikerweg in het centrum van de gemeente Valkenswaard. De Eindhovenseweg, het verlengde van de Luikerweg, is de belangrijkste doorgaande weg van Valkenswaard (N69). Het pand is gelegen in het kernwinkelgebied met in de directe omgeving veelal winkelvoorzieningen en kantoren met baliefuncties (uitzendorganisaties). In het directe omgeving zijn onder meer de volgende bedrijven gevestigd; Hema, Xenos, ICI-Paris, Intertoys, Pearle, Livera, Hunkemoller, Albert Heijn, Kruidvat, My Way, Intersport, Bakker Bart, Open 32, Dok 7 en nog diverse andere lokale en landelijke winkelketens. Ook liggen de Markt en de ‘Statie’ op korte afstand met voornamelijk horecavoorzieningen.

Valkenswaard (met circa 30.000 inwoners) is een belangrijk verzorgingsgebied voor haar omliggende gemeenten (De Kempen). Daarnaast heeft het in een goede verbinding met België.

Bereikbaarheid:
Het object is met eigen vervoer goed bereikbaar. Het is direct gelegen aan de N69, welke in verbinding staat met Eindhoven (ca. 8 kilometer) en België (ca. 11 kilometer). Op- en afritten van de A2 (Eindhoven – Maastricht) bevinden zich op een afstand van ca. 6 kilometer. Daarnaast is het object met het openbaar vervoer goed te bereiken. Bushalteplaatsen (lijn 172, 171, 476) bevinden zich op een afstand van ca. 200 meter en staan in directe verbinding met het centraal station van Eindhoven en met Hamont-Achel.

Bestemming:
Op het perceel is het bestemmingsplan ‘Centrum’ van toepassing met de bestemming ‘NL.IMRO.0858.BPcentrum-VA01’. Hier zijn o.a. (op de begane grond) dienstverlening (kantoren, baliefuncties) toegestaan. De verdiepingen zijn bestemd voor wonen.

Parkeren:
In de directe omgeving van het object zijn voldoende gratis parkeervoorzieningen. Aan de achterzijde van het object is een ruimparkeerterrein gelegen. Direct achter het object zijn laad-/los mogelijkheden (niet te gebruiken als parkeerplaats).

Huurprijs:
€ 11.995,-- per jaar te vermeerderen met BTW.

Huurvoorwaarden:
Huurtermijn: 5 jaar en 5 verlengingsjaren (andere huurtermijnen bespreekbaar).
Huurbetaling: per 3 maanden vooruit.
Opzegtermijn: 12 maanden.

BTW:
Indien huurder niet aan het ”90%-criterium” (aandeel belaste prestaties) voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Als dan wordt de overeen-gekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd, dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd. Er wordt geopteerd voor een met BTW belaste verhuur.

Zekerheidsstelling:
Doorlopende bankgarantie of waarborgsom ter grootte van 3 maanden huur inclusief BTW.

Indexering:
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum, op basis van het maandprijsindexcijfer volgens de consumenten- prijsindex CPI reeks CPI-alle huishoudens (2012=100), dan wel meest recente tijdsbasis
Overdracht Status Beschikbaar Huurprijs € 999,59 per maand Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Ja Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Indeling Soort Object Winkelruimte Totale vloeroppervlakte 135 m² Verkoopoppervlakte 135 m² Frontbreedte 900 cm Parkeergelegenheid Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen In units vanaf 135 m² Woonruimte Geen woonruimte aanwezig Welstandsklasse B1
Hoofdfunctie
Winkelruimte
Oppervlakte
135 m²
In units vanaf
135 m²
Verkoop vloeroppervlakte
135 m²
Frontbreedte
900 cm
Welstandsklasse
B1
Publieksgerichte dienstverlening
Ja
Showroom
Ja

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.