Terug naar de resultaten
Te huur
Korte Voren 7 in Valkenswaard 5555 XS

Korte Voren 7

5555 XS Valkenswaard
Vraagprijs € 40.000,- p.j. Beschikbaar

Omschrijving

Zelfstandige bedrijfsruimten met kantoren gelegen op industrieterrein ‘Schaapsloop II’. Het betreft een bedrijfsruimte van circa 535 m² met ingebouwde bordesvloer van circa 110 m²) en kantoren in twee bouwlagen met een totale oppervlakte van circa 182 m² met een verhard voorterrein. Het behoort tot de mogelijkheden om dit object in combinatie met het naastgelegen object (Korte Voren 5) in zijn...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 717 m² Aantal lagen 2
Lees meer

Omschrijving

Zelfstandige bedrijfsruimten met kantoren gelegen op industrieterrein ‘Schaapsloop II’. Het betreft een bedrijfsruimte van circa 535 m² met ingebouwde bordesvloer van circa 110 m²) en kantoren in twee bouwlagen met een totale oppervlakte van circa 182 m² met een verhard voorterrein.

Het behoort tot de mogelijkheden om dit object in combinatie met het naastgelegen object (Korte Voren 5) in zijn geheel te huren.

Kadastrale kenmerken:
Gemeente Valkenswaard, sectie F , nummer 4399, grootte 19 are 18 centiare (ged.)

Object:
Een bedrijfsruimte met kantoren in twee bouwlagen.

Begane grond:
• Overdekte entree met trapopgang, kantoorruimte, pantry, toiletroep, bedrijfsruimte, separaat toilet.

Verdieping:
• Kantoorruimte, archief, technische ruimte. Houten bordesvloer in de hal.

Voorzieningen:
Opleveringsniveau kantoorruimte;

• Tegelvloeren;
• Verlaagde systeemplafonds met inbouwarmaturen;
• Airco-units (verdiepingen);
• Inbraakbeveiliging;
• Pantry v.v. close-in boiler en spoelbak;
• Zonwerende beglazing;
• Toegangscontrolesysteem;
• Verwarming middels radiatoren met thermostaatkranen.

Opleveringsniveau bedrijfsruimte:

• Betonvloer;
• Krachtstroom;
• Vrije hoogte ca. 5,65 m1;
• Verwarming door middel van een direct gestookte heater;
• Twee lichtstraten;
• Twee elektrisch bedienbare overheaddeuren (4m¹ x 4m¹);
• Houten bordesvloer van ca. 110 m².

Omgeving:
De objecten zijn gelegen aan de Noordzijde van industrieterrein ‘Schaapsloop II’. Dit bedrijventerrein ligt aan de zuidoostzijde van Valkenswaard direct aan Zuidelijke Randweg/De Vest. Op industrieterrein ‘Schaapsloop II’ is een groot aantal bedrijven gevestigd, waaronder Smits Machinefabriek, VDL Bus & Coach, PON (Caterpillar) Gielen Reclame, Prodimed, Van den Borne, Rijkers Bedrijfswagens, Lamp & Licht alsmede een groot aantal autodealers (Volkswagen-Audi, Kia en Mitsubishi).

Bereikbaarheid:
Met het eigen vervoer is het object goed bereikbaar. De Korte Voren is een zijstraat van de Vest (zuidelijke randweg Valkenswaard); de objecten zijn vanaf deze weg wel zichtbaar. Met eigen vervoer is het object goed bereikbaar. De op- en afritten van de A2 (Eindhoven – Maastricht) bevinden zich op een afstand van ca. 6 kilometer. Daarnaast staat de zuidelijke randweg van Valkenswaard in directe verbinding met de N69 (Valkenswaard – Neerpelt). Aansluiting met de N69 bevindt zich op ca. 1,8 kilometer afstand.

Het centrum van Valkenswaard, met alle bijhorende winkel- en horecavoorzieningen bevindt zich op een afstand van ca. 1,5 kilometer.

Bestemming:
Op het perceel is het bestemmingsplan ‘Schaapsloop 2’ van toepassing met de bestemming ‘Bedrijventerrein’ en de functieaanduiding ‘bedrijven t/m cat. 3.2’. Hier zijn bedrijven in de categorie 1 tot en met 3.2 toegestaan welke zijn opgenomen in de staat van bedrijfsactiviteiten.

Parkeren:
Op het eigen terrein bevinden zich ca. 2 parkeerplaatsen. Daarnaast is er in de directe omgeving van het object voldoende openbare (gratis) parkeergelegenheid.

Huurprijs:
€ 40.000,-- per jaar te vermeerderen met BTW.

Huurvoorwaarden:
Huurtermijn: 5 jaar en 5 verlengingsjaren (andere huurtermijnen bespreekbaar).
Huurbetaling: per 3 maanden vooruit.
Opzegtermijn: 12 maanden.

BTW:
Indien huurder niet aan het ”90%-criterium” (aandeel belaste prestaties) voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Als dan wordt de overeen-gekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd, dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd. Er wordt geopteerd voor een met BTW belaste verhuur.

Huurcontract:
R.O.Z.-model, huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a met de benodigde aanvullingen.

Aanvaarding:
Per oktober 2017.
Overdracht Status Beschikbaar Vraagprijs € 40.000,- per jaar Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Nee Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 1997 Indeling Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 717 m² Perceeloppervlakte 1918 m² Vrije hoogte 565 cm Oppervlakte bedrijfsruimte 535 m² Oppervlakte kantoorruimte 182 m² Parkeergelegenheid Parkeerpl. niet overdekt 2 parkeerplaats(en) Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen Locatie Bedrijventerrein Aantal lagen 2 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig Onderhoud binnen goed Onderhoud buiten goed Afstand tot snelwegafrit op 5000 m of meer Afstand tot N.S. station op 5000 m of meer Afstand tot winkelvoorz. op 1000 m tot 1500 m
Hoofdfunctie
Bedrijfsruimte
Voorzieningen
Lichtstraten, overheaddeuren
Oppervlakte
535 m²
Vrije hoogte
565 cm
Kantoorruimte aanwezig
Ja
Oppervlakte
182 m²
Aantal verdiepingen
2

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.