Terug naar de resultaten
Verkocht
Kanaaldijk N.O. 104 in Helmond 5702 NW

Kanaaldijk N.O. 104

5702 NW Helmond
Prijs op aanvraag Verkocht

Omschrijving

TE KOOP BOUWGROND KANAALDIJK N.O. 104 HELMOND
Ruime herontwikkelingslocatie op een perceel van maar liefst 10.908 m²
De locatie is strategische gelegen op zichtlocatie.
Het perceel heeft een frontbreedte van circa 80 m¹ en een diepte van 120 m¹.

Adres:
Kanaaldijk N.O. 104, 5702 NW, Helmond

Kadastrale kenmerken:
Gemeente Helmond, sectie E,...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Bouwgrond
Lees meer

Omschrijving

TE KOOP BOUWGROND KANAALDIJK N.O. 104 HELMOND
Ruime herontwikkelingslocatie op een perceel van maar liefst 10.908 m²
De locatie is strategische gelegen op zichtlocatie.
Het perceel heeft een frontbreedte van circa 80 m¹ en een diepte van 120 m¹.

Adres:
Kanaaldijk N.O. 104, 5702 NW, Helmond

Kadastrale kenmerken:
Gemeente Helmond, sectie E, nummer 2391
Totale perceel grootte: 10.908 m².

Voorzieningen:
Het terrein is deels voorzien van bestrating en een hekwerk met schuifpoort, alsmede een voormalige portiersloge. Een groot gedeelte is voorzien van gazon.

Omgeving:
Het complex is gelegen op het kleinschalige bedrijventerrein ‘Kanaaldijk N.O.’ te Helmond. Het terrein is direct aan de Zuid-Willemsvaart gelegen. Het bedrijventerrein heeft een centrale ligging in het noordelijke gedeelte van de gemeente Helmond. Aan de linker- en rechterzijde van het complex bevinden zich motorvoertuighandelaren (gebroeders De Kinderen en Schampers auto’s). Aan de achterzijde wordt het perceel begrensd door het riviertje ‘de Gulden Aa’. Aan de overzijde van het object is een nieuwe woonwijk gerealiseerd, genaamd ‘de Groene Loper’ met hoogwaardige woningen.

Bereikbaarheid:
Het object is met eigen vervoer redelijk goed te bereiken. De op- en afritten van de A67 (Eindhoven – Venlo) bevinden zich op ca. 8 kilometer. afstand. Ontsluiting met de provinciale weg N270 (Eindhoven – Helmond) bevindt zich op een afstand van ca. 1 kilometer. Tevens is het complex met het openbaar vervoer goed bereikbaar, bushalteplaatsen bevinden zich op een afstand van ca. 750 meter en het centraal treinstation van Helmond bevindt zich op een afstand van ca. 2 kilometer.

Bestemming:
Op het perceel is het bestemmingsplan ‘Kanaaldijk N.O. nrs. 98 - 124’ van toepassing. Op het perceel rust de bestemming ‘Bedrijf’ met als specifieke aanduiding ‘specifieke vorm van bedrijf-1’. Hier zijn in principe bedrijven toegestaan van categorie 1 tot en met 3, mits deze zijn opgenomen in de bijbehorende staat van bedrijfsactiviteiten. Er geldt een bebouwingspercentage van maximaal 70% van het bouwvlak en de maximale nok- en goothoogte bedraagt 10 m¹.

Vraagprijs:
Op aanvraag.

Zekerheidsstelling:
Waarborgsom ter grootte van 10% van de koopsom te storten bij, of af te geven aan de notaris uiterlijk 10 dagen na ondertekening van de koopovereenkomst.

Aanvaarding:
In overleg
Overdracht Status Verkocht Prijs op aanvraag Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Nee Bouwvorm Bouwvorm N.v.t. Indeling Soort Object Bouwgrond Perceeloppervlakte 10980 m² Parkeergelegenheid Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen Woonruimte Geen woonruimte aanwezig
Hoofdfunctie
Bouwgrond
Bebouwingsmogelijkheid
bedrijfsruimte
Bouwvolume
10908

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring