Terug naar de resultaten
Te koop
De Poortmannen in Heeze 5591 RC

De Poortmannen

5591 RC Heeze
Koopprijs € 165,- k.k. Beschikbaar

Omschrijving

Te koop bouwgrond aan 'De Poortmannen' € 165,-- per m² (excl. BTW):
Diverse bedrijfskavels ‘op maat’ in de grootte van minimaal 1.000 m² tot maximaal 5.000 m², gelegen aan de oost- en zuidzijde van het bestaande bedrijventerrein ‘de Poortmannen’. De kavels kunnen naar wens (afhankelijk van de beschikbaarheid) worden uitgegeven.

De bedrijfskavels zijn gelegen op 2 locaties...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Bouwgrond
Lees meer

Omschrijving

Te koop bouwgrond aan 'De Poortmannen' € 165,-- per m² (excl. BTW):
Diverse bedrijfskavels ‘op maat’ in de grootte van minimaal 1.000 m² tot maximaal 5.000 m², gelegen aan de oost- en zuidzijde van het bestaande bedrijventerrein ‘de Poortmannen’. De kavels kunnen naar wens (afhankelijk van de beschikbaarheid) worden uitgegeven.

De bedrijfskavels zijn gelegen op 2 locaties namelijk aan de Heivelden (totale oppervlakte 3.924 m²) en op de kop van de Boelakkers-Geestakkers (De Koolakkers met een totale oppervlakte van 25.529 m²).

Kavels de Heivelden:
Aan de oostzijde en aansluitend aan De Boelakkers zijn deze kavels gelegen die naar wens kunnen worden opgedeeld (minimaal 1.000 m²). Bij de kavels aan de Heivelden is mogelijk een bedrijfswoning te realiseren. Per perceel is één bedrijfswoning toegestaan en bedrijven in de categorie 1 en 2 van de bijbehorende staat van bedrijfsactiviteiten. Zelfstandige kantoren zijn hier niet toegestaan. Het bebouwingspercentage bedraagt minimaal 50% van het bouwperceel, de maximale goothoogte bedraagt 4,5 en een bouwhoogte van 7 meter.

Kavels de Koolakkers:
Aan de zuidzijde van het bestaande bedrijventerrein ‘De Poortmannen’ en aansluitend aan De Boelakkers/De Geestakkers zijn deze kavels gelegen die naar wens kunnen worden opgedeeld (minimaal 1.000 m²). Op de reguliere bedrijfspercelen zijn de volgende regels van toepassing; er zijn bedrijven zijn toegestaan van categorie 2 tot en met 3.2 mits deze zijn opgenomen in de staat van bedrijfsactiviteiten. Hier zijn zelfstandige kantoren niet toegestaan. Er geldt een bebouwingspercentage van minimaal 50% van het perceel en de maximale nok- en goothoogte bedraagt 10 m1.

Selectiecriteria
Om in aanmerking te kunnen komen voor deze bouwkavels, gelden de navolgende selectiecriteria:
Bedrijven dienen een economische binding te hebben met de gemeente Heeze-Leende en voor startende ondernemers kan en zal uitsluitend de sociale binding worden meegewogen. Reeds op het betreffende bedrijventerrein gevestigde bedrijven komen alleen in aanmerking als het gaat om een verplaatsing van het bedrijf.

Per bedrijf komt men slechts in aanmerking voor één perceel. Hierbij wordt ook gekeken naar bedrijven die juridisch gezien deel uit maken van één en dezelfde holding.

Op maximaal één perceel bestaat de mogelijkheid tot het realiseren van een bedrijfsverzamelgebouw.
Er mag uitsluitend 1 kavel worden uitgegeven van 3.000 m² tot 5.000 m²
Uitgifteprijzen:
Reguliere percelen; € 165,-- per m² (excl. B.T.W.)
‘Woonpercelen’ (eerste 500 m²): € 323,-- per m² (excl. B.T.W.)
Resterende gedeelte perceel: € 152,-- per m² (excl. B.T.W.)

Omgeving:
De percelen zijn gelegen aan de oost- en zuidzijde van bedrijventerrein ‘De Poortmannen’. Dit bedrijventerrein is gelegen in het zuidoostelijke gedeelte van Heeze. Hier bevinden zich onder meer bedrijven zoals VDL kunststoffen, Van Hooff Containers, Bumet, Van der Vin ramen en kozijnen en Dupon Nederland.

Bereikbaarheid:
Het plangebied is met eigen vervoer redelijk goed te bereiken. De op- en afritten van de A67 (Eindhoven – Venlo) bevinden zich op ca. 6 km afstand (richting Geldrop) en de op- en afritten van de A2 (Eindhoven – Maastricht) bevinden zich op ca. 6 km afstand (richting Leende). Tevens zijn via de provincialeweg Sterksel en Someren goed te bereiken. Het treinstation van Heeze bevindt zich op ca. 3 km afstand. Deze staat in directe verbinding met Eindhoven en Weert.

Bestemming:
Op de uit te geven kavels is het bestemmingsplan ‘Poortmannen 2015’ van toepassing. Voor meer informatie m.b.t. het bestemmingsplan kunt u contact met ons opnemen.

Algemene verkoopvoorwaarden:
Voor deze kavels zijn de algemene verkoopvoorwaarden voor kavels bedrijventerrein
van de gemeente Heeze-Leende 2012 van toepassing.

Deze kunnen worden geraadpleegd door middel van deze link worden geraadpleegd: http://www.heeze-leende.nl/inwoners/verordeningen_41225/item/algemene-verkoopvoorwaarden-voor-kavels-bedrijventerrein-van-de-gemeente-heeze-leende-2012_205.html
Overdracht Status Beschikbaar Koopprijs € 165,- kosten koper Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Ja Bouwvorm Bouwvorm N.v.t. Indeling Soort Object Bouwgrond Perceeloppervlakte 29471 m² Parkeergelegenheid Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen Woonruimte Woonruimte mogelijk
Hoofdfunctie
Bouwgrond
Bebouwingsmogelijkheid
bedrijfsruimte
U kunt de brochure hier downloaden

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring