Terug naar de resultaten
Verkocht o.v.
Jeroen Boschlaan 1 in Eindhoven 5642 AP

Jeroen Boschlaan 1

5642 AP Eindhoven
Prijs n.o.t.k. Verkocht onder voorbehoud

Omschrijving

Namens de gemeente Eindhoven verkoopt Heuvel Vastgoed een (gemeentelijke) monumentale woonboerderij met aangebouwde boerderijgedeelte dat stamt uit de 17e eeuw; het woongedeelte is later aangebouwd rond 1925 en thans gedeeltelijk bewoond. Daarnaast beschikt het object over een royaal perceel van ca. 1.918 m² en heeft het een prominente ligging aan de binnenring van Eindhoven, op de hoek van de...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 592 m² Aantal lagen 2
Lees meer

Omschrijving

Namens de gemeente Eindhoven verkoopt Heuvel Vastgoed een (gemeentelijke) monumentale woonboerderij met aangebouwde boerderijgedeelte dat stamt uit de 17e eeuw; het woongedeelte is later aangebouwd rond 1925 en thans gedeeltelijk bewoond. Daarnaast beschikt het object over een royaal perceel van ca. 1.918 m² en heeft het een prominente ligging aan de binnenring van Eindhoven, op de hoek van de kruising met de Tongelresestraat. Het object heeft een totale vloeroppervlakte van ca. 590 m². Het woongedeelte is recent gerenoveerd en beschikt over een hoogwaardig afwerkingsniveau (o.a. luxe sanitair en keuken) en is onder meer voorzien van een vernieuwde elektrische installatie en dakconstructie.

De gemeente Eindhoven nodigt u uit om uw herbestemmingsalternatieven aan hen kenbaar te maken. Afhankelijk van uw plannen, zou i.p.v. de huidige bestemming ‘wonen’, een andere invulling tot de mogelijkheden kunnen behoren.
Het pand wordt in de huidige staat aangeboden, het karakter van de huidige bebouwing dient behouden te blijven.

Adres: Jeroen Boschlaan 1, 5642 AP Eindhoven

Kadastrale kenmerken
Gemeente Tongelre, sectie E , nummers 2477 groot ca. 1.918 m²

Object:
De indeling van het pand is globaal en als volgt:

Begane grond (totaal ca. 416 m²):
•    Hal-/entree met meterkast, zitkamer, toilet, keuken-/woonkamer, opkamer, voormalige stal-/berging.

•    (Voormalige) koeien- en meststal totaal ca. 131 m²;

•    Historische stal (17e eeuw) ca. 199 m²;

Eerste verdieping (totaal ca. 176 m²):
•    Overloop met vlizotrap, badkamer, 3 slaapkamers, (voormalige)hooizolders.

Voorzieningen:
Opleveringsniveau gedeelte 1925;

•    Voorzien van houten, tegel- en granitovloeren;
•    Keuken v.v. 4-pits gaskookplaat, oven, spoelbak;
•    Kelderruimte (ca. 18 m²);
•    Badkamer v.v. tegelvloer, dubbele wastafel, hangcloset, ligbad en witgoedaansluitingen;
•    Rondom voorzien van houten kozijnen met enkelglas;
•    Dakramen v.v. dubbelglas;
•    Complete elektrische installatie vernieuwd;
•    Dakconstructie v.v. isolatie;
•    3 slaapkamers;
•    Bergzolder bereikbaar d.m.v. een vlizotrap.
•    Verwarming d.m.v. een C.V-installatie en radiatoren;
•    Inbraakbeveiliging.

Buitentruimte:
De royale achtertuin is gesitueerd op het oosten en onder meer voorzien van verharding en beplanting. De achtertuin biedt een ontsluitingsmogelijkheid aan de Frans Snijderslaan, daarnaast is ontsluiting via de Jeroen Boschlaan vanuit de achtertuin eveneens mogelijk.

Omgeving:
Het object is gelegen op een zichtlocatie aan de binnenring van Eindhoven (Jeroen Boschlaan) op het punt waar de Tongelresestraat de binnenring kruist. In de directe omgeving van het object bevinden zich veelal woonhuizen. Echter bevindt zich aan de oostzijde van het object een speelvoorziening, een horecavoorziening en een kleinschalig parkeerterrein. Daarnaast bevinden zich in de directe omgeving (overzijde Jeroen Boschlaan) bevinden zich diverse winkelvoorzieningen, onder andere Action, Albert Heijn, Aldi, Kruidvat, Prima en Blokker, ook wel bekend als winkelcentrum ‘Haagdijk’.

Bereikbaarheid:
Met het eigen vervoer is het object uitstekend bereikbaar. De binnenring biedt uitstekende aansluiting op de N270 (Eindhoven – Helmond), de A50 (Eindhoven – Arnhem), de A2 (Eindhoven – Amsterdam), de N2 en de A58 (Eindhoven – Breda). Daarnaast is het object goed te bereiken met het openbaar vervoer. Bushaltes bevinden zich op een afstand van ca. 400 meter van het object. Deze staan in directe verbinding met het centraal station van Eindhoven.  

Het centrum van Eindhoven, met alle bijhorende winkel- en horecavoorzieningen bevindt zich op een afstand van ca. 2 kilometer.

Parkeren:
Het object beschikt over mogelijkheid tot het realiseren van parkeervoorzieningen op eigen terrein. Daarnaast zijn er in de direct omgeving voldoende openbare (gratis) parkeervoorzieningen.
Bestemming:
Op het perceel is het bestemmingsplan ‘Tongelre buiten de ring 2005’ van toepassing met de bestemming ‘Woondoeleinden’. Hier gelden de volgende regels;
•    Woongebouwen al dan niet in combinatie met ruimte voor een aan-huis-verbonden beroep;

De huidige bebouwing dient te worden gehandhaafd en kan niet (of beperkt) worden uitgebreid. Voor meer informatie omtrent de bestemming kunt u contact opnemen met ons kantoor.   

Verkoopproces:
Indien u interesse heeft in het object, bent u vrij om vrijblijvend een bieding uit te brengen. Uw bieding wordt beoordeeld op basis van het geboden bedrag, in combinatie met de door u gestelde voorwaarden en/of plan van aanpak met onderbouwing. Indien dit conveniërend wordt bevonden, kan de gemeente ervoor kiezen met u in gesprek te gaan omtrent de verkoop van het object.

Koopprijs:
Nader overeen te komen.

Zekerheidsstelling:
Waarborgsom ter grootte van 10% van de koopsom te storten bij, of af te geven aan de notaris uiterlijk 10 dagen na ondertekening van de koopovereenkomst

Aanvaarding:
In overleg. 
Overdracht Status Verkocht onder voorbehoud Prijs Prijs n.o.t.k. Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Nee Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Indeling Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 592 m² Perceeloppervlakte 1918 m² Diversen Aantal lagen 2 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig Onderhoud binnen redelijk Onderhoud buiten slecht, matig Afstand tot snelwegafrit op 4000 m tot 5000 m Afstand tot N.S. station op 1500 m tot 2000 m Afstand tot winkelvoorz. op minder dan 500 m
Hoofdfunctie
Kantoorruimte
Oppervlakte
592 m²
Aantal verdiepingen
2
Voorzieningen
Te openen ramen, toilet
U kunt de brochure hier downloaden

Doorsturen

Gebruik het onderstaande formulier om dit object door te sturen.
Uw gegevens
Gegevens ontvanger
Opmerkingen

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Doorsturen

Dit object wordt doorgestuurd naar de door u opgegeven gegevens.