Terug naar de resultaten
Te koop
Steenovens in Eersel 5521

Steenovens

5521 Eersel
Vraagprijs € 2.500.000,- k.k. Beschikbaar

Omschrijving

‘Leisure’ Ontwikkelingslocatie (ruim 55.000 m²) aan de A67 en E-3 strand. Een potentiële ontwikkelingslocatie met een directe ligging aan de A67 ter grootte van 56.445 m². De gemeente Eersel staat positief tegenover een ‘leisure’ ontwikkeling. Hierbij moet bijvoorbeeld worden gedacht aan hotel- en/of saunaontwikkelingen alsmede ten behoeve van recreatieve doeleinden. Adres: Steenoven (ong.),...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Bouwgrond
Lees meer

Omschrijving

‘Leisure’ Ontwikkelingslocatie (ruim 55.000 m²) aan de A67 en E-3 strand.

Een potentiële ontwikkelingslocatie met een directe ligging aan de A67 ter grootte van 56.445 m². De gemeente Eersel staat positief tegenover een ‘leisure’ ontwikkeling. Hierbij moet bijvoorbeeld worden gedacht aan hotel- en/of saunaontwikkelingen alsmede ten behoeve van recreatieve doeleinden.

Adres: Steenoven (ong.), Eersel

Kadastrale kenmerken:

Gemeente: Eersel,
Sectie: H
Nummer: 331
Totale perceel grootte: 56.445 m²

Omgeving:
Het perceel is zéér gunstig gelegen aan de ‘Steenoven’ in het noordelijk gedeelte van Eersel met nagenoeg een directe ligging aan de snelweg A67. Aan de oostzijde grenst het perceel direct aan het recreatie-/natuurgebied ‘het E-3 strand’. Aan de westzijde (aan de overzijde van de Steenoven) bevindt zich bedrijventerrein ‘Meerheide’. Hier zijn onder andere bedrijven gevestigd als; Menlo Worldwide, Voets Transport en WDH machinefabriek. Daarnaast bevindt zich de prominente ‘Venco Campus’ op zéér korte afstand.

Bereikbaarheid:
Het object is met het eigen vervoer uitstekend bereikbaar. De op- en arfitten van de A67 (Eindhoven – Antwerpen, Eindhoven – Venlo), bevinden zich op een afstand van ca. 250 meter. Deze heeft een uitstekende verbinding met Eindhoven (ca. 11 kilometer) en Turnhout (ca. 30 kilometer – Antwerpen (ca. 70 kilometer) via de E34.

Parkeren:
Op het eigen terrein is voldoende mogelijkheid om parkeerplaatsen te realiseren.

Bestemming:
Op het perceel is het bestemmingsplan ‘Buitengebied’ van toepassing. Op het perceel rust de bestemming ‘recreatie’, met als specifieke aanduiding ‘specifieke vorm van recreatie 2’. Deze gronden zijn o.a. bestemd voor ‘recreatieve voorzieningen’ met als specificering ‘het E-3 strand’. Daarnaast dient wel rekening te worden gehouden met de hoogspanningsleiding welke over een gedeelte van het perceel loopt. Hier zijn in principe geen gebouwen of bouwwerken toegestaan, echter kan hiervoor ontheffing worden verleend.

Vraagprijs:
€ 2.500.000-- kosten koper (ca. € 44,-- per m²) eventueel te vermeerderen met B.T.W.

Zekerheidsstelling:
Waarborgsom ter grootte van 10% van de koopsom te storten bij, of af te geven aan de notaris uiterlijk 10 dagen na ondertekening van de koopovereenkomst.

Aanvaarding:
Aanvaarding per direct.
Overdracht Status Beschikbaar Vraagprijs € 2.500.000,- kosten koper Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Nee Bouwvorm Bouwvorm N.v.t. Indeling Soort Object Bouwgrond Perceeloppervlakte 56445 m² Parkeergelegenheid Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen Woonruimte Geen woonruimte aanwezig
Hoofdfunctie
Bouwgrond
Bebouwingsmogelijkheid
overige
U kunt de brochure hier downloaden

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring